loading...

Pixi.

Pixi is a creative multi-concept WordPress theme will help business owners create awesome websites.

Address: 121 King St, Dameitta, Egypt
Phone: +25-506-345-72
Email: motivoweb@gmail.com

Kids Dream Festival: Συμμετοχή της σκηνής «Μαριονέτες Τζίκας»

  • By marionettes
  • 19 Ιουνίου 2022
  • 0 Comment
  • 178 Views

Για πρώτη φορά στο κέντρο της Αθήνας δημιουργείται ένας πολυδιάστατος χώρος παιχνιδιού, δημιουργίας και τέχνης, με πλούσιο πρόγραμμα, που καλεί μικρούς και μεγάλους να πειραματιστούν, να παίξουν, να μάθουν και να εξελιχθούν! Μια ιδέα της ηθοποιού Μαρίας Παπαλάμπρου, που θα ζωντανέψει για τρεις ημέρες, 17, 18 & 19 Ιουνίου, στο μαγευτικό Άλσος Στρατού, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ!

Το Kids Dream Festival θα προσφέρει σε όσους το επισκεφθούν, μια αξέχαστη εμπειρία χαράς και γνώσης, επαφή με την τέχνη, τη φύση και το παιχνίδι, την ψυχαγωγία και την ευεξία, τη δημιουργία και τη γευσιγνωσία, με έναν μοναδικό τρόπο, με αγαπημένους ηθοποιούς, συγγραφείς, μουσικούς και πληθώρα δράσεων.

Στο φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, αφηγήσεις παραμυθιών, προβολές ταινιών, τσίρκο, bubble show, κ.α., σε ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα, με στόχο μικροί και μεγάλοι να ανακαλύψουν τις πιο ποιοτικές και σύγχρονες καλλιτεχνικές παραγωγές.

*Η σκηνή «Μαριονέτες Τζίκας» συμμετέχει στο φεστιβ΄αλ με την πολυπολιτισμική παράσταση θεάτρου μαριονέτας «Τεχνοβάτες» καθώς και με το διαδραστικό show γιγαντόκουκλας «Λεβάρ, ένας δράκος συναισθήματα γεμάτος»

(αναδημοσίευση από https://kidsdreamfestival.gr/)